onsdag 6 juli 2016

Invägning vecka 3

Tycker att jag börjar få lite kläm på hur mycket jag kan äta när det kommer till vissa mängder men samtidigt är jag väldigt medveten om att det är just detta tänket, att bli för självsäker som lätt gör att det glider iväg men är fortfarande väldigt noggrann när jag tar såser och liknande eftersom det är detta som "kostar" mest ur ett poängperspektiv.

Känner fortfarande att detta är helt rätt för mig, även om jag mellan varven blir lite frustrerad för att jag tycker att det går för långsamt. Tur jag har min käre man som tar ner mig på jorden och förklarar att -3,5kg på 3 veckor är rimligt och inte alls långsamt med tanke på att jag faktiskt äter ganska mycket mat.

Denna veckan -1kg är jag helt klart nöjd med men känner att jag börjar tappa motivationen lite grann när det kommer till träningen.Är lite mycket både på jobbet och att förbereda hemma inför semestern men stressar inte upp mig över det. Vet att det kommer bli en hel del promenerande första veckan och sedan min efterlängtade morgonpromenader längs strandpromenaden i Italien!

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!