söndag 27 september 2015

Träningsmagi och träningsvärk

Åh, vilken helt fantastisk dag jag hade igår! Upp med tuppen och packa in barn och träningsväskan för att susa upp till min kära gamla hemstad Trollhättan. Lämna älsklingarna hos lillebror och fångade med mig hans sambo i farten som jag lurat med på gårdagens träningsevent på Arena Älvhögsborg.

Kan väl kanske inte säga att jag kände igen mig speciellt mycket på anläggningen, det är ju trots allt nästan 13 år sedan jag flyttade söderöver för nya äventyr, men tyckte om det jag såg! Är ju lite kräsen när det kommer till gym...

Efter 6 träningspass var det två möra tjejer som stapplade hem till lillebror, som nog var trött på ett annat sätt efter att ha hängt med grabbarna en hel dag. En mumsig hamburgare senare drog vi så hemåt för att somna gott och vakna med en viss stelhet i kroppen, glädje i själen efter alla fantastiska människor jag träffade igår. Mrs Metal som jag träffade för första gången och tränade ett pass ihop med- grym tjej! Beata som jag följt ett bra tag nu och driver internets skönaste blogg! Sen en hel hög som ens vet namnet på eller har någon länk till. Och så klart Träningsevent- Sofia och Mela som arrangerade denna fantastiska dag!

 
Jag och Sara tillsammans med Mårten Nylén efter att ha kört hans pass

Dagens andra höjdpunkt var Pink Glove Boxing- har kommit på att detta är en träningsform som jag verkligen gillar och deras koncept gillade jag verkligen. Superkul pass!

En kort sammanfattning av dagen från min Polar Loop- av de 3h jag suttit var 2h i bilen till och från Thn så jag är grymt nöjd

1 kommentar:

Tack för att du lämnade en kommentar!