måndag 28 september 2015

Klasser, utmaningar och så mycket glädje

Vår planering över lördagens var kanske inte helt optimal- vi hade inte gjort något taktiskt val utan valt klasser utifrån vilka som verkade roligast.

Började dagen med en rolig och skön zumbaklass med en fantastiskt härlig instruktör. Svettiga och glada med uppmjukade höfter fortsatte vi med Mårtens klass. Ett pulsbaserat träningspass uppdelat i 8 stationer och som verkligen passade mig. Tyckte det var skitjobbigt både mentalt och fysiskt men mest roligt så det övervägde allt det andra. Dock är varken krokodilgång (eller bear crawl som jag tror jag gjorde), mountain climbers eller burpees några av mina favoritövningar eftersom jag inte klarar av att göra dem "perfekt" utan får göra mina egna varianter och det gör mig skitarg och jag vill bara ge upp och skita i allt så dessa är jättetunga fysiskt men även mentalt för mig men så nöjd över att jag liksom bara gjorde mina egna varianter och faktiskt fick cred för det efteråt.

Sen fortsatte vi med Pink Glove Boxing som var superkul; bra och pedagogiska instruktörer och ett koncept som tilltalade mig. Efter detta var jag aningen skakig i benen och behövde energi och en snabb dusch senare smakade kycklingsalladen väldigt gott ute i solen.

In med energi och dags för Yogalates med Anette Lefterow. Anette är en helt fantastisk instruktör och jag gillade flödet mellan positionerna/ övningarna men jag är ju inte speciellt smidig så har svårt att få till flödet och övningarna ibland men ett skönt pass ändå.

Näst ut var FortGjort som är ett gäng korta pass som skall vara snabbt avklarade och denna klassen bestod av ett pulspass och ett bål och rolighetspass. Pulspasset tyckte jag sådär om, för sent på dagen, för mycket hopp och någonting i det gjorde att det inte gick in i mitt hjärta som alla de tidigare passen gjort. Bål och rörlighetsdelen däremot gillade jag, en del nya övningar som utmanar bålstabiliteten som jag kommer ta med mig.

Dagens sista pass var vettenjympa med Mamma Mia-tema. Vattenjympa är jobbigare än man kan tro och roligare med för den delen! Skön avslutning på en helt fantastisk dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!