fredag 26 juni 2015

Oenighet mellan kroppen och knoppen

Ja men det gick ju himla bra med den där omstarten.... Viljan finns men jag är för uppe i varv hela tiden och har svårt att ta mig tiden till att uppdatera MEN nu är det bara en vecka kvar till semestern så nu kanske jag kan komma ner i varv lite, hitta tillbaka till träningsmotivationen som varit lite dalande sista veckorna. Har visserligen tränat men inte så mycket som jag önskat.

Gårdagens pass var ett ypperligt exempel på hur det sett ut det sista:

Är inte pepp på träning men åker ändå iväg till gymmet, har bestämt att köra uppförsbacke på löpbandet är faktiskt trots allt pepp på det även om kroppen inte är med mig.

Börjar gå och tittar samtidigt på ett avsnitt av Suits. Fattar inte riktigt då det är mest tillbakablickar, skorna känns inte bra på fötterna, knyter om. Fortsätter gå men det trycker på min lilltå. Byter avsnitt. Akut megakissenödig och måste gå på toa. Fortsätter gå ett tag till men ger upp löpbandet eftersom det inte alls är så roligt som det brukar vara. Ställer mig på den "bra" crosstrainern, jobbigt, fötterna är inte med mig. Ger upp helt och åker hem.

Blev iaf 30 minuter så bättre än inget men  idag ville kropp och knopp inte alls samarbeta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!