fredag 26 juni 2015

Ett glas rosé i fantastiskt sällskap

Sista månaden har jag blivit stressad bara jag tittat i min kalender, av någon anledning är juni en väldigt fullspäckad månad med aktiviteter högt och lågt.

Vissa har jag valt att prioritera bort, andra har inte gått att prioritera bort och sedan finns de där aktiviteterna som faktiskt ger energi. Idag var en sådan dag- även fast dagen började sisådär och både en och två svordomar över allt runt omkring kollektivtrafiken. 

Jag menar- det är ju dumt att ha parkeringsplatser runt järnvägs- & busstationen när man vill att folk ska åka kollektivt. Parkeringar i närheten är begränsade till 4h och även om det varit gött att jobba halva dagar så är det inte verkligheten. Bara att se tåget tuffa ut från stationen och köra till nästa station och ta nästa.

Men tillbaka till det roliga- after work med fd kollegor som numera är vänner som jag träffar allt för sällan. Att sedan vädret faktiskt gjorde att vi kunde sitta ute och njuta av Göteborgs takåsar var inte helt fel det heller! Nu ska jag hem och vila huvudet mot kudden och ladda inför lördagens och söndagens aktiviteter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!