fredag 10 oktober 2014

Svammel och lägesuppdatering

Känns som jag är mitt uppe i någon sorts känslomässig berg-o-dalbana där dalarna är fler än topparna som är väldigt branta; det är svårt att komma dit och passar jag mig inte så går det väldigt fort ner till botten igen.

Efter sommaren kände jag mig stark och var liksom nöjd, iaf inget akut viktminskningsbehov. Nu är känslan den motsatta- svag, plufsig och stressad.

Just nu jobbar jag med att komma uppåt (utan hjälp av sockerkickar, vilket går sådär) och jobbade hemma häromdagen. Halvdag för sen gjorde jag sånt jag stressar upp mig över att jag känner att jag inte hinner och avslutade med en tupplur innan jag hämtade lillebror.

Kvällsrutinen försöker jag också få till, att komma i säng i tid, strunta i telefonen och löser sudoku för att varva ner hjärnan. Vara mer närvarande med barnen, läsa ett kapitel ur Kapten Kalsong med storebror, ligga tätt intill lillebror och lyssna på alla tankar som bubblar i den lilla hjärnan och vara mer närvarande öht istället för sen, vänta lite, snart, mmmm och strunta i alla "måsten" som pockar på uppmärksamhet.

Men idag är en bra dag och nu lite fredagsfys före fredagsmys!

Vet inte om detta var rätt val för att varva ner hjärnan...

1 kommentar:

  1. Många kramar till dig, jag hoppas du mår lite bättre snart! <3

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!