torsdag 2 oktober 2014

Mat med hemleverans

Vi har de sista veckorna provat att köpa mat på påse eller via matbilen som lillebror säger. Provade mathem.se då vi hade extra erbjudande från dem.

Smidigt, enkelt men dyrare. I princip mellan ett par kronor till upp till en tia dyrare per vara tex yoghurt & mjölk +2kr/liter, kaffekapslarna +10kr/paket, blöjor +20kr/paket jämfört med den ICA Maxi där jag brukar handla.

Argumentet är väl att man köper det man ska och inte plockar ner massa bra-att-ha-varor som gör det billigare i längden samt att man slipper åka till affären. Med det sista är en sanning med modifikation måste jag säga för just mathem.se har ett något begränsat utbud och när jag la min beställning i måndags fanns ingen fryst kycklingfilé eller den yoghurt barnen äter. Provade senare på kvällen och då fanns yoghurten men inte kycklingen så jag måste ändå åka till affären.

Varorna har dock varit fräscha, chauffören trevlig och det är enkelt att handla och genomföra sitt köp.

Nu är jag en sån som gärna går i affären och handlar, efter min lista, så det mervärdet och servicen man betalar för via de högre priserna är inte så stort för oss att det påverkar till att vilja fortsätta men kul att ha provat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!