torsdag 19 juni 2014

Allmänt babbel

Det var det är med antal timmar per dygn- jag skulle hemskt gärna vilja ha några fler faktiskt. Jag tycker att jag tar väl vara på de vi har idag men jag får dem ändå aldrig att räcka till. Jag ska verkligen njuta av en lugn midsommarhelg med fokus på barnen och pappan.

Igår spenderade jag iofs större delen av tiden från det att jag kom hem till det att det var läggdags med att ligga på sängen. Lagade mat till barnen och var med när de åt och fick ett ryck och dammsög & våttorkade badrummet men annars var det väldigt lite gjort men å andra sidan så mådde jag inte så bra och kan konstatera att det här med paleo nog inte är min grej- speciellt inte kokosmjölk som man ersätter många mejeriprodukter med. I varm mat så får jag inte ner det pga smaken och kall, vispad så får jag uppsvälld mage. Igår morse åt jag vispad kokosgrädde med bär och hackade nötter, vilket förstörde min mage total hela dagen så from idag kommer jag köra utan kokosmjölken.

Träningen går bra, känns konstigt mentalt att bara köra 4 dagar i veckan, lite som att jag fuskar och slappar men tror det kan vara bra också.

Hur ofta tränar ni och vad?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!