söndag 11 maj 2014

Polar Loop

Runt påsk hade Linda, som fö är en av Elixias grymma spinninginstruktörer, en tävling på sin blogg där vinsten var en Polar Loop. Jag hade precis börjat fundera på att köpa en men chansade och vann!!! Blev jätteglad och har nu använt den ca 2 veckor.

Jag gillar designen och att det är enkelt att få fram bl.a. aktivitetsnivån och stegen. Sen gillar jag att det finns en app- Polar Flow, att ladda ner för att se mer i detalj hur dagen sett ut. Polar loop har något som kallas smart coaching där man får en påminnelse om man varit inaktiv för länge.

Eftersom jag har ett väldigt stillasittande jobb ger den mig en bra indikation när det är dags att röra på mig eller ställa mig upp. Dessutom blir det även en pepp att verkligen se till att nå upp till mitt aktivitetsmål varje dag.

Dock har den sina begränsningar och för att få en rättvisande bild vid träning behöver jag komplettera med ett pulsband. Jämför 11-12.30 med 13-13.45 då jag först tränade och sedan fixade iordning mig för kalas och hängde tvätt, ingen större skillnad enligt loopen men jag kan lova att det var det verkligen.

Men i vardagen gillar jag den och peppen jag får att röra på mig och uppnå mitt mål så tack Polar och Linda för vinsten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!