fredag 11 april 2014

Back in business


Jag är tillbaka, nästan iaf! Är fortfarande fruktansvärt trött i både huvud och kropp men just nu gör det inte så mycket då jag inte har något uppdrag utan mest gör lite småsysslor inne på kontoret.

En tung sten föll från både mina och M's axlar i söndags när vi var och köpte ny bil till honom och även om skruttibangbang ställt till en del problem sista tiden så var det lite sorgligt att komma hem igår och den var borta. Himla bra grej det där förresten med att man anmäler på nätet att man har en skrotbil att hämta och så kommer de och hämtar den hemma utan att man behöver lyfta ett finger mer än knappa in nödvändig info på datorn. Stort gilla på det.

Mannen frågade om jag fått tillbaka matlusten för det har varit nya recept nu hela veckan som tom barnen gillat som annars är lite av det kräsnare slaget och tränat har jag gjort- flera gånger denna veckan även om kroppen är tung och seg så bestämmer jag mig för att inte sluta förrän ett avsnitt av Homeland eller Suits är slut. Funkar bra och så här snygg blir man då:
Ha en bra fredag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!