onsdag 8 januari 2014

Ingen mat är förbjuden

Det är mycket nystarter och nyårslöften i omlopp just nu och det är kanske inte så konstigt, så är det varje år men också för att ett nytt år liksom automatiskt ger en ny kick.

Jag fortsätter där jag aldrig slutade med träningen även om själva konceptet har ändrats men har gett mig sjutton på att ge maten en chans.

På jobbet har vi ändrat flera av våra mätevärden som vi följer upp och rapporterar varje månad till att bli mer positiva, från att mäta hur stor andel som blir fel till hur stor andel som blir rätt istället. Positivt tänkande liksom.

Tänkte göra samma sak med maten, inte ha en lista med saker som är förbjudna utan en listan på saker som jag får äta. Och fö så har jag ätit så mycket av de där numera icke förbjudna sakerna under jul och nyår att jag klarar mig ganska läge skulle jag tro. Det där om att "det är inte mellan jul och nyår man blir tjock" stämmer inte in på mig iaf.
1 kommentar:

  1. Haha men Jenny! Hos oss är det oxå kaos ;) jag plockar ju undan innan jag fotar, och försöker hålla ordning mellan varven. Så tro inte att det alltid är så städat hos oss ;)
    Just nu står en hög med my little ponys uppradade på golvet ;)

    Jag är däremot avis på dig som är så duktig med träningen. Jag blir förkyld hela tiden så jag försöker fixa det med kosten nu istället :)

    Kram Verra

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!