måndag 13 januari 2014

Det där med mat....

Jag har alltid gillat att laga mat, baka och hålla till i köket överhuvudtaget men sen i somras så tappade jag liksom lusten lite. Tycker inte det är lika kul längre och tycker mat är ganska jobbigt och tråkigt rent generellt. Jag gillar att äta gott (och äter då alldeles för mycket) men känner att jag tappat lusten till att äta och istället för att göra bra val som jag vet är bra för mig tar jag den enkla vägen som inte ens är gott.

Förra helgen gjorde vi en matplanering för de kommande två veckorna med matsedel och jag var och handlade en kundvagn modell större full med mat så det enda som behöver kompletteras är mjölk och yoghurt och lite frukt. Har haft den innan så inget revolutionerande i den här familjen men ändå så har vi inte haft den på ett tag, mycket på grund av mitt ointresse för matlagning.

Hela förra veckan och även i helgen har det funkat kanon vilket känns jättebra. Och om det skulle komma något mellan så finns allt hemma så det är lätt att skifta dagar. Kanske, kanske är den här matlagningsglädjen tillbaka... Hoppas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!