måndag 8 april 2013

Tid till träning?

Gårdagens träningspass var intensivt utan pauser pga tidsbrist men desto effektivare. Känns så idag iaf. Nu är utmaningen att få till tre pass på dessa fyra dagar jag är borta. Bor på ett hotell utan gym de första två nätterna samt att dagarna kommer se ut ungefär så här:
 
Måndag:
- reser mellan 8 och 14
- hämta hyrbil
- hämta upp kollega
- köra 35 mil
- middag
- jobb framför datorn
(klockan är nu halv tio och jag har bara kommit halvvägs genom dagens enorma mailskörd)
 
Tisdag:
- jobba mellan 8 och 17:30 enligt agendan
- tillbaka till hotellet och jobb framför datorn
- middag (nackdelen med att ha resesällskap då jag normalt sett sällan brukar äta middag om jag inte är superhungrig, vilket jag sällan brukar vara)
 
Onsdag:
- köra 2 h 
- jobba mellan 8 och 16:30 enligt agendan
- köra tillbaka till Prag, 27 mil
- middag?
- jobb framför datorn?
 
Torsdag:
- flyga tillbaka hem 11:40
 
Jo men visst finns det tid om man verkligen vill träna men frågan är vad jag ska prioritera bort- middag med kollegorna (ohyfsat?), jobbet eller sömnen?
 
Hade iaf sällskap av mina nya kompisar på vägen ner- Merrell Crush Glove. Provade att träna i dem igår och har rest och kört bil i dem idag och jag älskar dem. Tror inte jag skulle ha dem för att springa i men för cirkelträning var de helt perfekta och passar mina fötter. Väldigt bra hålfotssupport, oerhört sköna att gå i, lätta och skönt att kunna röra på tårna vilket gör att fötterna inte känns instängda. Yes, I'm in love.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!