måndag 5 november 2012

Två skilda världar

Efter massa förseningar fick jag komma hem till tvättmaskinen och inför-kalas-städning och massa mys med mina finaste grabbar. Helgen blev dock kort eftersom jag åkte redan igår kväll och har efter att slaviskt ha följt navigatorn (utom när den visade att jag skulle svänga av motorvägen på en avfart som inte fanns) mer eller mindre snirklat mig fram i 4h på de mest obefitliga vägarna ni kan tänka er. Något som liknade traktorspår på en åker, små byar med antingen kullerstensvägar eller grusvägar, inne i skogar och små bakvägar över gänspassagen mellan Tjeckien och Polen. Det är är öst- på riktigt.

Jaja, vi kom fram iaf och min kompanjon lovade att inte ställa in navigatorn på snabbaste vägen utan motorvägar när vi ska hem på onsdag.

So far sämsta hotellet vilket egentligen inte alls är dåligt så klassen på de andra har bara varit väldigt hög. Ett badhotell i en liten ort som består av en koppargruva och diverse fabriken för fordonsindustrin som saknar gym och rummet ger inte direkt utrymme för några större utsvävningar så jag ska bara titta på film och sova ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!