torsdag 30 juni 2011

Sommarjympa

Igår kväll bestämde jag mig för att prova Friskis & Svettis sommarjympa utomhus, mest för att det skulle vara ett danspass. Packade in båda barnen i bilen, givetvis blev Lukas hungrig lagom till vi kom fram men fördelen med flaska är att storebror kan mata!

Insåg ganska snabbt att 1) min kropp är smidig som ett kylskåp, 2) det är ganska svårt att ta ordentliga steg på en ojämn äng och 3) min "fördom" mot F&S bekräftades vad gäller instruktörerna. Vet att det finns många superduktiga instruktörer på F&S också men antagligen har väl jag väldigt höga krav. Jag tycker bl.a. att det är viktigt med tydliga instruktioner (inga alls utan instruktören körde på utan att vare sig visa vid tex ändring av riktning eller berätta muntligt) för att alla ska kunna hänga med och undvika ett smärre kaos mellan varven. Man får även ut mer av passet tycker jag.

Som vanligt med F&S så är allt tillåtet vad gäller klädsel o det kan jag tycka är frigörande o härligt även om jag själv föredrar kläder anpassade till träning, som passar o som inte är 20 år gamla!

Allt som allt så blev jag iaf lite svettig och fick rört på mig, passet i sig var sisådär tyckte jag men 100 glada entusiaster gjorde att det ändå var ok och jag kände i kroppen att jag tränat i natt när jag skulle upp o fixa flaska (nackdelen med flaskmatning är att man måste upp o värma den).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!