fredag 25 mars 2011

Min idrottsbakgrund

Bloggutmaningen dag 1

Ja du, den är ganska obefintlig den.

Gick på gymnastik när jag var liten men när jag började bli medveten om min knubbighet och att jag kanske inte hade rätt fallenhet för akrobatik gav jag upp detta. I min familj finns heller inget direkt idrottsintresse alls, knappt att titta på sport på TV för den delen så det har aldrig funnits i min vardag.

Att jag sedan gick igenom ett antal operationer när jag var mindre på grund av en skada vid födseln kunde jag inte alltid vara med på gymnastiken.

När jag blev äldre så var skolgymnastiken ett nödvändigt ont, problem med knäna som enligt läkaren berodde på att jag växt för snabbt (sköt i höjden rejält under mellanstadiet) gjorde också att jag drog mig för att röra på mig.

Jag trivdes helt enkelt bäst hemma med näsan i en bok!

Har aldrig upplevt mig själv som en tävlingsmänniska men däremot har jag insett att jag har väldigt svårt för när jag inte är bra på något eller inte kan det direkt- då vill jag inte vara med. Att misslyckas är min största rädsla och när det är något som jag vet att jag inte är bra på eller kan så undviker jag det helt enkelt och sport/idrott är något som jag aldrig ansett mig vara speciellt bra på och då har jag också dragit mig för det! Även om jag idag har kommit över mycket av detta, iaf när det gäller träning så vet jag att jag är dålig på att springa så det drar jag mig för, jag kan inte yoga så jag håller mig borta från det i vanliga fall osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!