torsdag 10 december 2009

Julmys!!!

Julen kommer allt närmare men jag har inte ens hunnit få upp julgardinerna... Normalt sett brukar jag byta allt sånt till jul men har inte hunnits med iår- tiden bara rusar förbi.

Har haft en väääldigt lång down period som slutat med massa stress och kanske inte så dålig mat utan för mycket mat och på feltider vilket min kropp reagerar väldigt starkt på så jagom till jul känner jag mig väldigt svullen och inte alls på topp :-(

Dock försöker jag njuta av tiden mellan stressandet och just nu blir det mycket tid med lilleman då han kommit på förtjusningen med att sitta still och läsa en bok, något som virvelvinden med myror i brallan inte haft ro till att göra innan. Men nu blir det mycket mys i saccosäcken med ljuslyktan tänd- DET är mental närning ska ni veta!

1 kommentar:

  1. Vad mysigt. =) De stunderna ska man ta vara på! =)
    Tänd lite ljus när du är hemma...lyssna på lite lugn julmusik och försök kom till ro.
    Det försöker jag göra när Bella är hos dagmamman. För när Micke kommer hem är det renovering som gäller. Börjar blir drygt att se dessa lister mm varje kväll och helg. Bara lääängtar tills detta är klart. Så man kan pusta ut och nuta.
    Kram på dig!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!