torsdag 20 augusti 2009

Yihaaa-pulver :-)

Lyckades ta mig ur sängen idag och var på jobbet halv 7, inte illa pinkat eftersom jag varit så oerhört trött sista veckan och med tanke på att jag faktiskt inte mår så bra just nu.

Allt har liksom blivit en ond spiral som bara snurrar på snabbare och snabbare så nu hoppar jag av. Spenderade gårdagen som en blöt fläck i soffan och tröståt. Kanske inte det bästa att göra men jag hade väl nog redan undermedvetet bestämt mig för att börja köra soppor ett tag. Känner mig mer motiverad när jag vet att det är fler som gör det och som man kan följas åt med så imorse började jag igen och hoppas att det kommer gå bra. Blev trots allt lite hastigt och lustigt så någon mental förberedelse blev det inte (inte någon medveten iaf) men nu när jag sitter här så vill jag klara av 4-6 veckor, beror lite på hur bra det går. Har ju fortfarande mitt mål men just nu är jag ännu längre från att nå det än vad jag var innan sommaren så nu börjar jag om!

Ha en bra dag allesammans!

2 kommentarer:

  1. Precis samma kände jag, med spiralen som bara snurrade och snurrade och jag kunde inte ta mig ur. Att i det läget kunna bryta allt och pulvra känns som en väldig trygghet tycker jag. Önskar dig all lycka till och så hejjar vi på varandra. Jag ligger ju bara en vecka före dig!! Det här fixar du (och jag). Vilket pulver använder du? För du är väl inte medlem i XV längre? KRam

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!