fredag 7 augusti 2009

Underbara sol

Jaha, så var nu då sista semesterdagen avklarad... lite sorgligt och har inte alls lust att börja jobba igen :-( Fast på ett sätt ska det blir skönt att få lite rutin på det hela igen, speciellt med maten.

Igår åkte jag och lilleman upp till Ljungskile där min moster med familj har en stuga och åkte ut på havet med deras båt. Jättehärligt och har verkligen saknat det. Åkte alltid båt när jag var liten och har lite svårt att förstå att sambon o hans familj har bott så nära havet som de gör i över 30 år utan att ha haft båt. Lite konstigt för mig men men. Åkte iaf ut till en liten ö där vi badade, solade och grillade- jättehärligt! Efter ett tag kom även mina föräldrar dit som hade lånat min brors båt och kört ut. Hade det hur bra som helst och var rejält trött när vi kom hem.

Idag hade jag tänkt att vi skulle spendera dagen på Askimsbadet men lilleman som varit vaken i natt var nog lite trött och tillika hans mamma så han var på ett jäkla humör och mitt tålamod var inte på topp så efter ett par timmar åkte vi hem och då somnade ungen direkt givetvis. Men slöade på altanen en stund och på eftermiddagen gick vi ner till Billdalsbadet och ahde det jättemysigt istället!

Hoppas ni har haft det bra, nu ska jag ta och lägga mig så jag är piggare tills imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!