tisdag 11 augusti 2009

Sovmorgon....

Jisses vad trött jag var i morse... Hade tydligen stängt av klockan och somnat om, vaknade 1h för sent av att sambons klocka ringde och var helt död då :-/ Fast efter en dusch blev jag iaf lite piggare men har varit seg hela dan idag. Tack o lov för flextid!

Tänkte köra Step ikväll eftersom det var så roligt förra tisdagen men sambon hade glömt att säga att han skulle jobba sent så när jag ringde honom när jag var på väg hem från jobbet nämner han detta så jag chansade och tog med mig lilleman, men han blir så hysteriskt ledsen så jag gick aldrig in på passet- vi var där i god tid för att han skulle få vänja sig lite men funkade inte så jag ringde sambon som fick komma o hämta lilleman på vägen hem så jag kunde få köra lite själv istället. Trist för det hade varit så kul att kunna gå på passet men lilleman går ju först så det fick bli så här och det gick det med.

Körde 45 min på crosstrainern först och avslutade med ett gäng magövningar idag också. Fast det var tufft för gårdagens träning kändes!

Nu ska jag äta lite- ha en trevlig kväll!!!

1 kommentar:

  1. Hejsan hej! Nu är ja hemma igen o ska läsa ikapp här inne :)
    kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!