måndag 17 augusti 2009

Inte på topp just nu

Usch, tycker inte det är jättekul just nu på jobbet. Har alldeles för mycket at göra och jag vet liksom inte hur jag ska kunna dela på mig samt att i fredags fick vi veta att det kommer läggas ett varsel denna veckan. Hur många vet vi inte men bara vetskapen är väldigt mycket mer störande än vad jag först trodde.

Ja, ja det är bra för chefen att inse hur läget ligger till med vår arbesbörda just nu och attt hålla tummarna för att man klarar sig.

Iaf så var vi och tittade på huset igår och när vi åkte därifrån hade jag ont i magen och sa inte mycket men sambon förstod precis vad det var för sån blir jag alltid när det gäller pengar och framför allt så vill vi ha huset även om det är hur mycket som helst som behöver/vi vill göra med det. Har iaf bokat möte med banken på onsdag så får vi se.

I skrivandets stund sitter jag med träningsbyxorna på för jag funderar på om jag ska ge mig ut på en promenadantingen nu och lilleman får somna i vagnen eller när sambon kommer hem om 1,5h... Får fundera en liten stund till för nu ska jag först äta lite mat!

2 kommentarer:

  1. Jag har aldrig köpt hus eller lägenhet, det verkar vara fruktansvärt svåra beslut att fatta i anslutning till det... Avundas er inte!! Vet du om ditt jobb är i fara? Håller tummarna i alla fall på alla plan. Kram

    SvaraRadera
  2. Ingen aning faktiskt, hoppas inte det eftersom vi är folk kort på vår avdelning och går på knäna men man vet ju aldrig för de kan ju omplacera folk istället.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!