tisdag 25 augusti 2009

Dag 6 fortsättning...

Dagen har varit bra, lite trött o slö ett tag på eftermiddagen när jag hämtat lilleman men vi vilade på soffan en liten stund och tittade på TV, sedan fick jag ett ryck och började laga mat till sambon idag igen... Har fått tillbaka min matlagningslust helt plötsligt mitt i allt pulvrande!

Hade tänkt göra en kycklingwok men när jag ringde och kollade med honom så skulla han grilla med grannen så jag tänkte om och fräste upp kyckling, champinjoner, vitlök och rödlök som jag sedan packade knytnävesstora portioner till mig själv o la i frysen istället! Perfekt att ha sen när jag börjar äta.
Hade iaf bestämt mig för att träna idag och kom iväg på step-passet som var helt kanon! Kände mig jättepigg konstigt nog och även nu efteråt så jag får väl ta tillvara på detta och göra lite nytta istället för att fastna här :-) Träffade en mamma som hade sin ena son på samma förskola som oss i våras men började på en annan nu efter sommaren. Vi pratade i nästan en timma och jag tror att det gjorde väldigt mycket för mig själv eftersom jag ibland kan sakna någon sådan att bara tjata skit med som liksom är i samma situation som en själv med jobb, barn, hämta, lämna hem och man/sambo som livet kretsar kring.

Nej, nu kanske jag skulle ta och sortera lite tvätt :-/

2 kommentarer:

 1. Sitter i samma sits som du med ekorrhjulet...
  Visst är det skönt när man träffar folk att snacka "skit" med!

  Haha, du säger att Pump är jobbigt! Jag hade aldrig gett mig på ett Step-pass på pulver... På Pumpen får man iallafall vila benen ibland ;)

  SvaraRadera
 2. Jösses vilket dåligt samvete jag får. En riktig hurtbulle har du blivit.
  personligen är jag nöjd med att jag och min väninna börjat lunka lite granna igen. Vi brukade gå en gång i veckan i rask takt i drygt en timma.
  Men så blev jag sjuk sedan blev hon sjuk, sedan opererades jag och när jag var pigg blev hon sjuk igen. Nu börjar hon komma tillbaka men vi går inte så långt och inte så snabbt men oftare i stället. Det är jag nöjd med. Dessutom spelade jag badminton i går kväll och det var riktigt roligt.
  Så jag kommer...sakta men säkert?

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!