tisdag 4 augusti 2009

Chockad

Ja, det är nog vad min stackars kropp är just nu- har precis varit och kört ett riktigt tufft step-pass. Jättekul och JÄTTEsvettigt :-)

Dagens har varit ganska lugn, tog en tur in till stan men det var inget lilleman tyckte var jättekul så om ni råkat vara i Nordstan på förmiddagen idag och hörde någon som hojtade "Mamma" med arg och bestämd röst stup i minuten så var det min son...
På vägen hem körde jag via Kållered (tja, kanske inte den närmsta vägen men ändå ingen jätteomväg) och IKEA för att kika lite. Skulle ha ett sorts stöd som jag kan ha datorn på när jag sitter med den i knät men de hade inte det jag sett ut men hittade en kudde med en hård platta på som visserligen var mycket dyrare, 149 :- jämfört med 29:- så någon direkt förmögenhet var det ju trots allt ändå inte! Funkar kanon bra så nu slipper jag bränna sönder mina lår när jag sitter i soffan med datorn i knät!

Denna kudden blev det istället för nedanstående bord


Blev en del lite andra kul saker som en lampa, 2 ramar, ett nytt bäddsett, förvaringsboxar, ett par krukor till lilleman och ett bord med två stolar som jag håller på och laserar i grönt som lilleman ska ha på sitt rum.


2 kommentarer:

  1. Härligt med shopping, även om ja personligen undviker IKEA :)
    kram

    SvaraRadera
  2. Precis en sån kudde som jag var och köpte för ett par veckor sedan. Funkar skitbra till datorn och även att lösa korsord på. Akta dig för att ha datorn direkt i knät, min brorsdotter pajjade en på det sättet (fläktarna brände). Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!